Autor Política
10 Novembre 2014 a 17:15

CDC agraeix als voluntaris que van treballar perquè la consulta fos un èxit

“Els catalans volem decidir el nostre futur polític”

CDC

Convergència Democràtica de Catalunya ha volgut agrair als voluntaris que ahir van aconseguir que la consulta del 9N, en què un 78,8% de les 123.758 persones que van votar ho van fer a favor del Sí-Sí. «Ahir, els vallesans i vallesanes van treballar intensament per a què el 9N fos un èxit i ho vam aconseguir», explica la presidenta comarcal de CDC, Núria Colomé, que destaca que els resultats del procés promogut pel govern de la Generalitat demostren que «els catalans volem decidir el nostre futur polític».

Per aquest motiu, Colomé creu que és imprescindible la unitat per seguir treballant i assolint els reptes que la ciutadania planteja: «La jornada és un exemple molt potent de com es poden fer les coses», ha manifestat. La presidenta comarcal ha agrait la feina realitzada per tots els voluntaris de CDC, caps locals i electes locals que, al llarg de tot el dia, van estar treballant per convertir el procés en un èxit. A partir d’ara, diu la presidenta, «cal que el President Mas i els partits polítics treballin colze a colze per donar resposta al clam de la societat civil expressat ahir a les urnes».

Recordem que al Vallès Occidental han votat 123.758 persones de les quals, 97.574 (78,84%) han votat Sí-Sí; 14.656 (11,84%) Sí-No; 6.069 (4,90%) No; 1.164 (0,94%) Si-Blanc; 638 (0,38%).

Switch to mobile version