Autor Política
22 Novembre 2014 a 16:30

Ciutadans: “L’Ajuntament no facilitarà que Terrassa surti de la crisi”

Lamenten la deriva sobiranista de Jordi Ballart

Javier González, portaveu de Ciutadans de Terrassa// Imatge cedida per C’s Terrassa

Javier González, portaveu de Ciutadans de Terrassa// Imatge cedida per C’s Terrassa

El portaveu de Ciutadans de Terrassa, Javier González, va alertar que els pressupostos municipals de 2015, que es presentaran en el proper ple extraordinari, «siguin segrestats per la mala gestió d’anys anteriors», tot criticant que «la pressió fiscal es manté alta i la inversió es redueix; l’ajuntament no facilitarà el 2015 que Terrassa surti de la crisi»; per això, González ha insistit que «els ciutadans han de saber que la situació de deute del nostre ajuntament està llastrant les polítiques socials i d’inversió, gràcies a la pèssima gestió dels successius governs del PSC amb el suport d’ICV».

«És possible un canvi realista, són necessàries polítiques austeres i responsables en l’administració dels diners de tots els ciutadans», va assegurar González, que, a més, va lamentar la deriva sobiranista del Jordi Ballart: «el nostre alcalde segueix sensible i amb la preocupació per les demandes dels independentistes no li queda temps per pensar en la ciutat dels nostres fills».

Switch to mobile version