Autor Waterpolo
29 Novembre 2014 a 10:30

CN Terrassa i CN Sabadell s’enfronten avui en el primer derbi vallesà de la temporada

L’últim enfrontament a Can Llong va ser pels egarencs

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015

Primer equip Waterpolo CN Terrassa 2014-2015 // Imatge del web del CN Terrassa

Les instal·lacions de Can Llong del Club Natació Sabadell acolliran avui, a dos quarts d’una, el primer derbi vallesà de la temporada, corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional de Waterpolo Divisió d’Honor.

Els terrassencs arriben al derbi en bon estat de forma, després de derrotar el dissabte passat el Sant Andreu, i amb la intenció de recuperar el liderat, a hores d’ara en mans del Barceloneta amb un partit més. Per la seva banda, el conjunt de Sabadell és cinquè a la taula amb 13 punts i ha guanyat tres dels quatre darrers derbis com a local.

El tècnic del Club Natació Terrassa, Dani Nart, no es vol fixar en “tendències del passat” i destaca que la única realitat que cal tenir en compte és que el CN Sabadell “està jugant bé i s’està mostrant regular enguany. Sens dubte, està per disputar els llocs de privilegi de la taula”. Nart considera que jugar a Can Llong és un plus de dificultat.

El tècnic egarenc s’ha mostrat optimista de cara a la projecció del seu equip i remarca que “anem progressant, anem consolidant el nostre joc, anem introduint elements nous per sorprendre el rival, però penso que tots els equips creixeran a mesura que avanci la temporada, no només nosaltres”.

Nart veu el rival d’avui com un equip molt ràpid, “capaços d’armar el llançament abans que la defensa es col·loqui”. “És un conjunt molt físic, que posa molta lluita en les transicions atac-defensa”, afegeix.

Un altre al·licient per al derbi vallesà d’aquest migdia és que el CN Sabadell compta amb quatre jugadors amb passat egarenc a les seves files: Eric Marsal, tercer màxim golejador de la lliga amb 19 gols, Víctor Cabanas, Sergi Cabanas i Abraham Alcaide, un boia que, tal i com destaca Nart, “els aporta força en línia de dos metres”.

A més a més, el conjunt dirigit per Salvador Chava Gómez ha incorporat enguany el defensor Sebastiaan van Mil i l’atacant Jesse Koopman, dos jugadors holandesos que augmenten el nivell dels sabadellencs.

Switch to mobile version