Autor Breus
17 Novembre 2014 a 16:45

Concentració de la PDSPT per una “Passarel•la de transparència”

Cartell de la concentració de la PDSPT per una “Passarel•la de transparència”

Cartell de la concentració de la PDSPT per una “Passarel•la de transparència”

La Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública de Terrassa (PDSPT) ha convocat el dijous 27 de novembre una concentració davant de la Mútua Terrassa a les 19.00 h. El manifest, Volem una passarel·la de transparència en la sanitat de Terrassa, té el suport de 29 entitats i exigeix l’aturada del projecte de la passarel·la que vol construir Mútua Terrassa i que el Ple de l’Ajuntament va aprovar, i reclama transparència en la gestió dels diners públics invertits en el sistema sanitari terrassenc.

El manifest: Volem una passarel·la de transparència en la sanitat de Terrassa.

Switch to mobile version