Autor Societat
17 Novembre 2014 a 17:30

Condueix ebri per la vorera de l’Av. de les Glòries Catalanes

Tres joves llencen pedres a la via pública i una conductora punxa una roda

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

El passat dissabte 15 de novembre una dotació de la Policia Municipal va observar un vehicle circulant per la vorera de l’Avinguda de les Glòries Catalanes.

La patrulla va aturar el vehicle i va realitzar una prova estimativa al conductor donant un resultat de 0,79mg/l. Automàticament es va comissionar una dotació policial per realitzar la custòdia del vehicle, mentre la patrulla va traslladar al conductor a la central per tal de realitzar les proves corresponents. A la primera prova va donar un resultat de 0,81mg/l, i a la segona 0,80mg/l.

El conductor va refusar la prova de contrast, i es va donar avís a Egarvia per tal que immobilitzés el vehicle ressenyat, ja que no hi havia cap conductor que es pogués fer càrrec d’aquest.

Tres joves llencen pedres a la via pública i una conductora punxa una roda

El passat divendres 14 de  novembre, la Policia Municipal  va rebre una trucada del 112 informant d’una trucada que manifestava que hi havia diversos joves a la Ronda Ponent llençant pedres a la via pública i que una d’aquestes li havia fet punxar la roda del seu vehicle.

Automàticament es va comissionar una unitat que va informar que segons la requirent hi havia tres menors llençant pedres des d’una zona de descampat entre la Ronda de Ponent i el carrer Maties Roca, però que només havia pogut veure que un d’ells anava vestit amb una dessuadora de color blanc, perquè havien marxat corrents.

Els menors havien deixat una pedra d’uns 19 centímetres de diàmetre a la calçada, i la requierent havia punxat la roda del seu vehicle quan havia passat per sobre d’aquesta.

Switch to mobile version