Autor Societat
17 Novembre 2014 a 15:45

Detingudes la madrastra i germanastra d’una noia per obligar-la a prostutuir-se

Era controlada en tot moment

policia-nacional-1

La Policia Nacional ha alliberat a una jove de 20 anys que era explotada sexualment a Terrassa. Per aquests fets han estat detingudes la seva madrastra i la seva germanastra.

Sota la falsa promesa de treballar a una dona gran, el pare de la noia va acordar amb la seva parella que viu a Terrassa, que la seva filla es trasllades des de la República Dominicana fins a Espanya per tal de poder pagar els nombroses deutes que tenia el pare. L’home pretenia d’aquesta manera obtenir diners de forma ràpida.

La nois, que tenia al seu càrrec la seva mare i un fill petit es va traslladar a Terrassa, on la seva madrastra la va rebre i la va obligar a prostituir-se en un pis de la ciutat.  Sota una forta pressió psicològica i controlada en tot moment, era obligada tant per la madrastra com per la seva germanastra a atendre el major nombre de clients. Per aquests fets ambdues dones han estat detingudes per un presumpte delicte d’éssers humans.

Aquesta situació s’havia donat durant 4 mesos.

Switch to mobile version