Autor Societat
11 Novembre 2014 a 17:30

Detingut per negar-se a fer la prova d’alcoholèmia després de fugir d’un accident

Roben un comptador d’aigua al carrer de Biscaia

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir a la nit, la Policia Municipal va rebre una trucada d’un particular comunicant que hi havia hagut un accident de trànsit a l’Avinguda del Vallès, i un dels conductors implicats s’havia fet a l’escàpol.

Automàticament s’hi van personar les unitats i van efectuar un informe tècnic de l’accident. Al caps d’un minuts, el vehicle que s’havia donat a la fuga, va ser localitzat al Passeig Lluís Muncunill. Un agent va comunicar que a l’intentar realitzar-li la prova d’alcoholèmia al conductor, aquest es va negar, i en conseqüència es va procedir a la seva detenció per desobediència, resistència, atemptat i alcoholèmia.

Un agent, va informar que quan estava a terra per ser detingut, l’individu s’havia colpejat diverses vegades al cap, raó per la qual l’agent el va haver de traslladar a la Mútua de Terrassa. L’agent, per la seva banda, també va resultar ferit durant la detenció, així que també se’l va atendre per una contractura muscular a les cervicals.

La grua d’Egarvia va retirar el cotxe a la seva base on va quedar immobilitzat, i la resta de la unitat va realitzar les diligències de la detenció.

Roben un comptador d’aigua al carrer de Biscaia

Avui a la matinada, la Policia Municipal ha rebut un avís d’un particular del carrer de Biscaia, comunicant que s’havia adonat que no tenia aigua, que havia baixat als comptadors i semblava que n’havien robat un ja que tot estava inundat.

Automàticament s’ha comissionat una unitat que ha comunicat que el requirent els ha informat que s’havia accedit als comptadors per la porta d’entrada, que la porta dels comptadors estava oberta i que n’havien sostret un. Els agents han tallat la clau general de l’aigua per evitar que segueixi perdent, mentre el requierent ha informat que avui presentaria la denúncia per l’assegurança, i els agents efectuaven l’acta de danys.

Switch to mobile version