Autor Societat
7 Novembre 2014 a 17:30

Detinguts dos homes que reparaven vehicles a la via pública

Un dels detinguts, en situació irregular, ja tenia una ordre d’expulsió

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir, pels volts de dos quarts de sis de la tarda, la Policia Municipal de Terrassa va identificar quatre homes que es dedicaven a reparar vehicles a la via pública. La Policia havia rebut diverses queixes per aquests fets, per la problemàtica de la brutícia i el perill potencial per als mecànics que realitzaven les reparacions, i ahir a la tarda van intervenir.

Tres dels quatre homes van ser denunciats per incomplir les ordenances municipals, per efectuar reparacions de vehicles a la via pública, i el quart, sense identificar, va reconèixer de manera espontània que es trobava a Espanya en situació irregular, per la qual cosa va ser traslladat a la comissaria del Cos Nacional de Policia, on va quedar detingut, ja que li constava una ordre d’expulsió.

Un dels usuaris identificats va manifestar que havia preguntat a un dels mecànics sobre com canviar una peça del vehicle, i que aquest s’havia ofert a a fer-li la reparació. Quan van arribar els agents, el mecànic ja es trobava fent la reparació, i així, l’home va quedar detingut.

A més, els agents de la policia ecològica van confeccionar un informe amb fotografies que demostren que en el solar contigu al passadís on es va fer la reparació hi ha moltíssima brutícia, vinculada a aquesta activitat de reparació de cotxes: hi van trobar restes de líquids – olis i d’altres – i materials sòlids i plàstics – paracops, motors…

Switch to mobile version