Autor Cultura
3 Novembre 2014 a 09:15

“Dones com jo” de T de Teatre arriba al Teatre Principal

Una obra escrita i dirigida per Pau Miró

"Dones com jo" de les T de Teatre

“Dones com jo” de les T de Teatre // Imatge cedida pel CAET

El proper diumenge 9 de novembre a les 18.00h, el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa portarà al Teatre Principal la companyia T de Teatre amb el seu nou espectacle “Dones com jo” escrit i dirigit per Pau Miró.

El text, explica la història d’una dona que és a punt de fer 50 anys, surt de casa seva i decideix no tornar-hi. S’amaga en un estudi del Raval que li ha aconseguit una amiga. Vol desaparèixer durant un temps i aïllar-se del món. Tres amigues seves s’amoïnen per ella, la visiten, la recolzen i li fan companyia. Intenten fer-la recapacitar, però la dona que va abandonar-ho tot sembla més lúcida que mai, malgrat quan li pregunten perquè va marxar de casa, ella respon vaguetats.

La seva actitud acabarà contagiant a les seves amigues, que es començaran a qüestionar la vida que porten. Si miren enrere s’adonen que la majoria de somnis que tenien fa trenta anys no s’han fet realitat, i que no poden reclamar-los enlloc. En el fons, troben a faltar una mica d’adrenalina perquè s’han tornat massa pràctiques. Tot plegat acaba un gir insospitat quan torben casualment una maleta a l’estudi, i el que hi ha a dins transforma una història de sentiments, en una història d’acció i suspens.

En aquesta ocasió, Carme Pla, Mamen Duch, Àgata Roca i Marta Pérez, es posen a les mans de Pau Miró, guanyador del Premi Butaca al millor text 2012 amb “Els jugadors”, i autor de la trilogia “Lleons, Girafes i Búfals”, “Somriure d’elefant”, i “Plou a Barcelona”, entre d’altres; sense perdre el segell característic de les T de Teatre, el sarcasme i la comèdia.

Switch to mobile version