Autor Cultura
12 Novembre 2014 a 16:00

El CAET estrena en una funció única a Catalunya “La llamada del mar”

Un espectacle de Philippe Genty

“La llamada del mar” un espectacle de Philippe Genty

“La llamada del mar”
un espectacle de Philippe Genty // Imatge cedida pel CAET

El proper dissabte 15 de novembre a les 21.00h, el Teatre Alegria acollirà el darrer espectacle de la companyia Philippe Genty, que ja va enlluernar el públic en la inauguració del Festival TNT 2012 amb “Voyageurs Immobiles”.

En aquesta ocasió, la companyia Philippe Genty torna a la ciutat amb “La llamada del mar”, una reescriptura de “L’Odissea” d’Homer que redescobreix la història clàssica a través de la genialitat del teatre d’objectes tot transformant-lo en una història contemporània alhora que immemorial. Un espectacle en el qual els espectadors veuran recreat el mite d’Ulisses d’una manera absolutament insòlita i divertida, amb l’espontaneïtat que atorguen les petites dosis d’improvisació.

Philippe Genty fa més de 30 anys que recorre el món amb el teatre més suggestiu i poètic de l’actual panorama artístic mundial. El seu principal talent, és unir diversos llenguatges escènics: il·lusió, efectes especials, malabarisme, titelles, mim i dansa. Després de presentar els seus espectacles per tota Europa, Nova York, Hong Kong, Perth, Israel, Japó, Brasil i Sudàfrica, torna a la ciutat vallesana de la mà del Centre d’Arts Escèniques de Terrassa per presentar aquesta funció única a tot Catalunya.

Switch to mobile version