Autor Waterpolo
1 Novembre 2014 a 08:30

El CN Terrassa, a refermar-se al liderat

Rebrà la visita del CN Catalunya

 

CN Terrassa masculí 2014/2015

Plantilla del CN Terrassa // Foto: CN Terrassa

El Natació masculí juga avui (13 h) un matx important contra el CN Catalunya. Tot i ser a la jornada cinc l’encontre posarà a prova els Daniel Nart, que obriran la data com a líders de la Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. Els egarencs, a més, es troben invictes i només han cedit un empat des de que va començar la competició.

El CN Terrassa tindrà la baixa de Jordi Pérez i els contratemps de Donat Galeev, Iván Gallego i Fran Sánchez. “Ha estat una setmana complicada en aquest sentit i ens ha afectat a l’hora de preparar el matx”, ha comentat el tècnic Daniel Nart. De fet, és molt probable que Galeev s’acabi quedant fora de l’equip abans del partit.

Prioritats

Ara per ara, Daniel Nart no pensa en el primer lloc com a objectiu principal del Natació. “És una cosa circumstancial”, comenta l’entrenador. “Ens mesurem cada partit amb el nostre rival”. El matx d’avui contra el Catalunya el considera vital, doncs creu que “en el context d’igualtat que viu aquesta competició son un rival directe”.

De l’equip que entrena Tato Garcia destaquen els hongaresos Arpad Babay (màxim golejador actualment amb 13 gols) i Gabor Egedi. “Tot i que ara son vuitens tenen molts bons jugadors i estaran més amunt pròximament”, afirma Daniel Nart.

Switch to mobile version