Autor Waterpolo
8 Novembre 2014 a 11:30

El Natació femení rep el CE Mediterrani, líder imbatut

Les egarenques recuperen Ana Copado

Piscina del CN Terrassa

La piscina del CN Terrassa acollirà l’enfrontament d’aquesta tarda // Imatge del web del Club Natació Terrassa

El primer equip femení de waterpolo del Club Natació Terrassa rep avui a les quatre el CE Mediterrani. Les egarenques, que són vuitenes amb tres punts, afrontaran la quarta jornada del campionat després d’una setmana de descans. El retorn a la feina serà molt complicat, perquè l’equip de Sants és colíder de la categoria després de guanyar els tres partits que ha disputat. El tècnic local Xavi Pérez ha estat treballant les dues darreres setmanes en els aspectes defensius i, en aquest sentit, el retorn de la portera Ana Copado és un reforç valuós per a les de Terrassa.

“Hem estat treballant per corregir errades que hem comès més d’un cop en partits anteriors”, explica Pérez. L’objectiu d’aquest treball específic és “encaixar menys gols”. Les mancances defensives han estat el principal punt feble de les egarenques en aquest inici de temporada. També és cert, però, que Ana Copado, la portera habitual, encara no ha pogut debutar per culpa d’una lesió al dit gros de la mà dreta. Avui serà el dia del seu retorn i aquesta pot ser una carta més a la baralla de Pérez per afrontar amb garanties el partit contra el Mediterrani.

La baixa de Copado no ha estat l’únic obstacle pel Natació en l’arrencada de la competició. Les egarenques s’han hagut d’enfrontar a rivals de molt nivell que lluiten pel play-off, tot i que per l’entrenador el conjunt de Sants “és el millor” dels tres grans equips contra els qui han jugat. “Com sempre, lluitarem al màxim i intentarem plantar cara”, matisa Pérez.

El Mediterrani ja era un equip fort la temporada passada, però aquest any encara és més temible. Les noies de Barcelona s’han reforçat amb l’arribada de la boia Carla Graupera, que fins ara jugava al Mataró. “L’any passat només comptaven amb Paula Crespi per aquesta posició. Ara, tenen un relleu de qualitat”, reconeix Pérez. A més, al llarg d’aquest estiu les jugadores més joves van fer el salt al mundial amb les seleccions juvenil i júnior i això els ha donat ritme i un nou rol al primer equip del Mediterrani. Laura Vicente, bronze amb la selecció absoluta a la Copa del Món de l’estiu, o Teresa Gorria són altres noms que col·loquen el Mediterrani entre els favorits per guanyar el títol.

Switch to mobile version