Autor Waterpolo
29 Novembre 2014 a 12:30

El Natació se la juga davant l’Escuela Waterpolo Zaragoza

Matx fonamental sense Gemma Gutés

Waterpolo femení CN Terrassa

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa // Imatge cedida pel CN Terrassa

El sènior femení de waterpolo del Club Natació Terrassa rep avui a les 16.00h de la tarda l’Escuela Waterpolo Zaragoza. Es tracta del partit corresponent a la sisena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor, on l’equip de Xavi Pérez se la juga, ja que ara per ara les egarenques són setenes amb només tres punts. Les aspiracions del club passen per mantenir la permanència a la categoria i classificar-se per disputar la Copa de la Reina, pel que guanyar a les aragoneses, cueres sense puntuar, és essencial.

L’equip, però, no podrà comptar amb Gemma Gutés, qui hospitalitzada per una infecció respiratòria. “Sens dubte, la seva absència ens condiciona molt a nivell ofensiu, però ja hem treballat alternatives i l’equip ha demostrat altres vegades que sap respondre molt bé a aquestes adversitats”, afirma Xavi Pérez. Alhora, destaca també que “És decisiu. És imprescindible guanyat per tal de donar un pas de gegant cap a la salvació, ja que deixaríem a un rival directe a sis punts, i per ficar un peu a la Copa de la Reina. Necessitem el suport de la gent.”

Per la seva banda, l’Escuela Waterpolo Zaragoza no ha pogut comptar amb Andrea Blas, la seva millor jugadora, a causa d’una lesió a l’espatlla. La seva absència, segurament, ha condicionat els mals resultats de l’equip. No obstant, s’espera que la boia internacional torni a aparèixer aquesta tarda. “És una de les millores jugadores del món en la seva posició.” A part d’ella, destaquen també a l’equip de Francisco Javier Orizo, Julia Tazueco i Patricia Genzor. Xavi Pérez destaca que “Ens coneixem molt amb el Fran. Els partits entre nosaltres solen ser molt igualats, se solen decidir per errades individuals. La setmana passada quasi puntuen contra el Rubí. Només van perdre d’un gol, resultat que ens ha de servir d’advertència.”

Manifest contra la violència de gènere

María Cifuentes per part egarenca i Andrea Blas per part aragonesa llegiran, abans de l’inici del partit, el manifest institucional per a l’eliminació de la violència envers les dones, impulsat per la Secretaria General de l’Esport (SGE). Aquest manifest s’emmarca en les actuacions previstes en el Programa Dones i Esports 2014-16, impulsat pel Gabinet de Gènere de la SGE i l’Institut Català de Dones (ICD), un dels objectius del qual és contribuir a fomentar l’educació en valors, donant suport a les iniciatives de les entitats esportives per visualitzar el rebuig a la violència, així com eradicar l’assetjament a les dones en l’àmbit de l’esport.

Switch to mobile version