Autor Voleibol
25 Novembre 2014 a 15:45

El sènior femení del CV Terrassa perd a Mataró

Les egarenques van caure per un clar 3 a 0

CV Terrassa

Les noies del CV Terrassa en el partit de dissabte a Mataró // Imatge cedida pel CV Terrassa

El sènior de la quarta categoria del CV Terrassa va perdre dissabte passat contra el Mataró. A priori, el partit no presentava grans dificultats i era un repte que les egarenques podien afrontar amb opcions. Sobre el parquet, però, les noies de Terrassa es van veure clarament superades per les locals i no van ser capaces de guanyar cap parcial. El 3 a 0 final és el millor resum d’un enfrontament en què el CV Terrassa mai es va trobar còmode.

Els resultats dels tres jocs defineixen bé les sensacions que va deixar el duel. Les noies del Vallès van perdre el primer per 25 a 13, el segon per 25 a 16 i el darrer per 25 a 14. No van ser capaces d’eixugar mai les diferències per sota dels nou punts. El principal punt feble del Terrassa va ser la zona defensiva. El Mataró va saber trobar l’escletxa que les egarenques deixaven a les puntes del quadrant i van anar-hi enviant pilotes que es convertien en punts. Tot i això, alguns moments de reacció espontània de les centrals vermelles van permetre al conjunt terrassenc sumar bones xifres d’anotació que van maquillar el resultat dels jocs.

Sense temps per pair la derrota al Maresme, les noies de la quarta categoria del CV Terrassa reben dissabte vinent el CV l’Hospitalet al Pavelló de Bon Aire. Les hospitalenques es troben a la zona mitja de la taula. Les egarenques, en canvi, comencen a situar-se en una zona perillosa i necessiten guanyar per retornar a les places més tranquil·les de l’engraellat.

Switch to mobile version