Autor Cultura
10 Novembre 2014 a 17:00

Els Minyons de Terrassa fan el primer gamma extra que veu Granollers

Diumenge que ve es plantegen una actuació de màxims

9d8(3a) dels minyons // Imatge cedida pels Minyons de Terrassa (Mireia Comas)

Imatge d’arxiu d’un 9d8(3a) dels minyons // Imatge cedida pels Minyons de Terrassa (Mireia Comas)

Els Minyons de Terrassa van actuar el dissabte a la Diada dels Xics de Granollers, quan tot just falta una setmana per la seva Diada, en què es plantegen una actuació de màxims.

Els egarencs van realitzar una gran actuació, descarregant en primera ronda un 9 de 8, que era el primer castell de gamma extra que es veia a la plaça de la Porxada de Granollers. En segona ronda van optar per un 4 de 9 amb folre, un folre que van treballar a l’estil d’unes possibles manilles; i en la tercera ronda van tirar el 18è 3 de 9 amb folre i de la temporada. Aquests dos castells, a més del pilar de 7 amb folre que van descarregar en la ronda de pilars, es podrien veure amb un pis més el diumenge que ve a la Diada dels Minyons de Terrassa.

Per la seva banda, els amfitrions, els Xics de Granollers, van completar una clàssica de 8 – 3 de 8, 4 de 8 i torre de 7 – després d’un intent de 5 de 8 que no van aconseguir coronar. Per la seva banda, els de la Vila de Gràcia van realitzar un 5 de 8, un 3 de 9 amb folre i una torre de 8 folrada, i van carregar el pilar de 6.

Switch to mobile version