Autor Cultura
24 Novembre 2014 a 14:30

Els Minyons i els Carboners de Terrassa signen un acord de col·laboració

El formalitzaran aquesta tarda a les 20.00h

Imatge de la web dels Carboners de Terrassa

Imatge de la web dels Carboners de Terrassa

Els Caboners i els Minyons de Terrassa han signat un acord per tal d’ampliar la col·laboració que ambdues entitats mantenen des de fa 2 anys. Els membres de l’equip de rugby i la colla castellera participen en les activitats que organitza l’altra, a més de promoure l’organització d’actes conjunts. El rugby i els castells comparteixen valors: l’esforç, el companyerisme, el treball en equip, el respecte per l’adversari… i també la festa.

L’objectiu d’aquest acord, que se signarà avui per part dels presidents dels Carboners de Terrassa i dels Minyons de Terrassa, és establir els termes de la col·laboració mútua entre les dues entitats, amb la finalitat de potenciar els objectius de cadascuna d’elles.

Per part dels Carboners de Terrassa, l’acord contempla la seva participació recíproca en Casals i Campus d’estiu; així com organitzar sortides conjuntes a partits de rugby d’equips de primer nivell, tant nacionals com internacionals, penjar enllaços en les respectives webs i ajudar en la comunicació per les xarxes de l’altra entitat, participar en els assajos i actuacions dels Minyons i dur la coordinació del Movember.

Per la seva banda, els Minyons es comprometen a la participació recíproca en Casals i Campus, cedir els espais per a reunions i altres actes del club, com ara dinars i assemblees; organitzar un autocar conjunt per anar a la Patum de Berga, enllaçar a webs i ajudar-se en la comunicació a través de les xarxes socials, visualitzar els partits de rugby al bar del local i assistir col·lectivament a partits dels Carboners de Terrassa i la participació en la campanya Movember.

Switch to mobile version