Autor Societat
28 Novembre 2014 a 17:45

Es presenta el programa d’activitats ‘Terrassa Fa Nadal’

Moltes activitats per al període nadalenc

L'alcalde i les entitats presenten Terrassa Fa Nadal // Imatge cedida per l'Ajuntament de Terrassa

L’alcalde i les entitats presenten Terrassa Fa Nadal // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa

Avui s’ha presentat la campanya Terrassa Fa Nadal, tot un seguit de propstes que es duran a terme durant el període nadalenc.

Des del 29 de desembre i fins al 4 de gener, tornarà l’espai Juguem+, que s’instal·larà al Recinte Firal de Terrassa, i que és una de les activitats més esperades pels infants i les famílies de la ciutat. Aquesta activitat està organitzada per la Xarxa de Terrassa, amb la col·laboració de l’Ajuntament, i compta amb la participació de diverses entitats de la ciutat. Enguany, el Juguem+ s’amplia amb diversos espais a Ca n’Anglada i a l’eix comercial Sant Pere Nord.

Per al cap de setmana del 12, 13 i 14 de setembre s’instal·larà, a la plaça Nova i el passeig del Vapor gran, la Fira ReNOVA’t, que inclou fira d’aliments ecològics i productes de proximitat, un Mercat Social de segona mà i intercanvi, i una gran varietat de paradetes d’artesania, així com tallers infantils i altres activitats per a tota la família.

Per la seva banda, Orbital 40, el parc científic i tecnològic de Terrassa, convida tots els ciutadans a decorar els seus balcons i façanes amb motius nadalencs, i per a motivar a la participació, convoca un concurs de fotografies a través d’Instagram, el Nadalgram, que tindrà premis de 800€ per al milllor balcó i 600€ per a la millor foto de Nadal, el guanyador dels quals s’escollirà a través dels ‘likes’ que obtingui la foto.

Avui, 29 de novembre, s’encendran les llums de Nadal i s’inaugurarà el pessebre – a càrrec de l’Associació de Pessebristes de Terrassa – a les 17.25h.

Totes les activitats es poden consultar en aquest enllaç.

Switch to mobile version