Autor Esports
12 Novembre 2014 a 11:30

Finals del Torneig del Circuit de Bronze de pàdel al CN Terrassa

Hi van participar gairebé 200 jugadors i jugadores

Les guanyadores de Primera Categoria // Imatge cedida pel CN Terrassa

Les guanyadores de Primera Categoria // Imatge cedida pel CN Terrassa

Gairebé 200 jugadors van disputar, la setmana passada, el Torneig del Circuit de Bronze de la Federació Catalana de Pàdel que es va desenvolupar al Club Natació Terrassa.

Les finals van tenir lloc el diumenge al matí. En la Primera Categoria, Oriol Torras i Eduard Altimires van proclamar-se campions, en vèncer Juan Luis Blanco i Antonio Ríos per 6 a 4 i per 7 a 5. En la Segona Categoria, els vencedors van ser Oriol Garrido i Marc Ubach, que van derrotar la parella del CN Terrassa formada per Xavier Piqueras i Manuel Moral. I en la Tercera Categoria, la parella del club integrada per José Antonio Martínez i Pablo Burdeos va guanyar a la final a Garcia i Fíguls per 6 a 4 i 6 a 3.

En l’apartat femení, les terrassenques Alícia Ortuño i Verónica Martínez van aconseguir el triomf a la Primera Categoria, superant Bernaus i Villoria per un doble 6 a 1. En la Segona, Marta Guiu i Mireia Herms van guanyar en la final la parella del Natació formada per Pepi Chaparro i Rosa Melero.

Switch to mobile version