Autor Societat
12 Novembre 2014 a 17:30

Identifiquen un individu en recerca i detenció al carrer de Santa Marta

Col·lisió amb ferits a la Rambla de Francesc Macià

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Avui a la matinada els agents de la Policia Municipal han aturat un vehicle al carrer de Santa Marta, el conductor del qual ha presentat un passaport de dubtosa procedència manifestant que no tenia cap document identificatiu.

Els agents han constatat que segons els noms i els cognoms que ha donat el conductor, li consta una recerca i detenció. En conseqüència, els agents han efectual el trasllat a la comissaria del Cos Nacional de Policia per tal d’identificar-lo plenament.

La unitat va tramitar l’expedient i la denúncia per conduir sense carnet. Egarvia, que s’ha encarregat de treure el vehicle, ha hagut d’esperar a que s’efectués el pagament en efectiu de l’import.

El Cos Nacional de Policia, ha informat que possiblement, el passaport estava falsificat, de manera que el conductor ha estat traslladat a prefectura en qualitat de detingut per recerca i personació per un delicte relatiu a la propietat industrial, òrgan reclamant del jutjat de Madrid-Penal 4.

Col·lisió amb ferits a la Rambla de Francesc Macià

El passat dimarts 11 de novembre, el 112 va avisar a la Policia Municipal d’un accident a la Rambla Francesc Macià entre un cotxe i una motocicleta, la conductora de la qual estava ferida, que havia ocupat la via.

Els agents comissionats van confeccionar l’informe tècnic d’accidents mentre arribaven les ambulàncies. A més, també es va tallar el trànsit del carrer de Tarragona a l’alçada de la Rambla Francesc Macià fins que va marxar el SEM.

L’ambulància va traslladar els ferits a l’Hospital de Terrasssa, mentre els agents van comprovar que al ciclomotor li constava l’assegurança caducada, i van confeccionar-ne la denuncia corresponent, així com també l’acta d’immobilització de vehicles. A hores d’ara es desconeix l’estat dels ferits.

Switch to mobile version