Autor Entitats
4 Novembre 2014 a 14:30

La Fundació Mina estrena nou web

Ho fa amb motiu del seu 15è aniversari

laboratori MINA

Imatge cedida per Mina, Aigües de Terrassa

La Fundació Mina Aigües de Terrassa ha estrenat recentment un nou lloc web, www.fundaciomina.cat, amb motiu del 15è aniversari de l’entitat. La nova pàgina mantindrà el disseny i l’estructura de l’anterior versió, registrada al domini www.aiguesdeterrassa.com, però d’una manera més simplificada per facilitar-ne la navegació.

La informació del portal es divideix  per àrees d’activitat, siguin activitats culturals, solidàries, educatives, mediambientals, conferències i ponències, col·laboracions amb altres entitats i entrega d’ajudes.

Fent una funció social des dels inicis

La Fundació Mina té un rol molt important a la ciutat terrassenca desde la seva fundació, l’any 1999. L’entitat ha realitzat nombroses tasques socials, educatives i mediambientals. A més, desde l’arribada de la crisi les accions socials han augmentat cada vegada més, fins al punt de representar el 50% del pressupost de la fundació.

Switch to mobile version