Autor Política
30 Novembre 2014 a 12:30

La JSC Vallès Occidental farà primàries per escollir el pròxim primer secretari

Es consultarà a tota la militància

JSC Vallès Occidental

JSC Vallès Occidental // Imatge del Facebook de JSC Vallès Occidental

La Joventut Socialista de Catalunya del Vallès Occidental ha anunciat que obriran un procés d’eleccions primàries amb tota la seva militància per escollir el proper primer secretari de la formació.

Tal i com expliquen per mitjà d’un comunicat, la JSC reclama “poder escollir, poder influir, poder participar” i, per fer-ho, utilitzarà la fórmula d’elecció “un militant, un vot” que ja ha estat “satisfactòriament aplicada” en el Partit dels Socialistes de Catalunya i el PSOE i que s’ha avançat que es farà servir en formacions com Juventudes Socialistas de España així com en d’altres organitzacions polítiques juvenils catalanes.

En el mateix comunicat s’informa de que la Comissió Executiva de Federació serà l’encarregada de plantejar els mecanismes adients perquè el proper secretari surti escollit per mitjà d’una consulta directa a tota la militància de la comarca.

La federació vallesana va presentar al Consell Nacional de la JSC del passat 15 de novembre la realització de primàries per a l’elecció del proper primer secretari de la Organització, però no va prosperar.

Switch to mobile version