Autor Cultura
26 Novembre 2014 a 11:30

L’elisir d’amore, en directe avui al Cinema Catalunya

Transmissió via satèl·lit des de la Royal Opera House de Londres

Escena de L'elisir d'amore

Escena de L’elisir d’amore de Gaetano Donizzetti // Imatge cedida per l’Ajuntament de Terrassa.

Avui, a un quart de nou del vespre, el Cinema Catalunya transmetrà en directe i via satèl·lit la coneguda òpera L’elisir d’amore, de Gaetano Donizzetti, des de la Royal Opera House de Londres. L’obra té una durada de 165 minuts, amb interval inclòs, i les entrades tenen un cost de 16 euros, adquirides el mateix dia en taquilla.

L’elisir d’amore, dirigida per Laurent Pelly,  puja per tercera vegada al mític escenari londinenc i compta amb un grup d’intèrprets d’autèntic luxe. La soprano Lucy Crowe encarna a Adina, propietària de la granja on es desenvolupa la trama. El tenor italià Vittorio Grigolo és Nemorino, un camperol que busca aconseguir l’amor de la protagonista. Per últim, hi apareix el Doctor Dulcamara, que s’anuncia posseïdor d’un elixir que ho cura tot, representat pel baix-baríton de Gales Bryn Terfel, que tanca el trio de protagonistes.

La producció escènica de Pelly, amb la direcció musical a càrrec de Daniele Rustioni, ens fa viatjar en el temps per situar-nos al món rural dels anys 50.

L’obra de Gaetano Donizzetti es va estrenar el 12 de maig de 1832 en el Teatro Della Canobbiana de Milà i,  amb un gran èxit de públic i de crítica, va restar 32 dies en cartell.

D’altra banda, El Cinema Catalunya ofereix un abonament de cinc espectacles a escollir per un preu de 60 euros. El proper espectacle que es transmetrà en directe serà el ballet Alícia en el país de les meravelles, també des de la Royal Opera House de Londres, i tindrà lloc el dimarts 16 de desembre a les 20:15 hores.

Switch to mobile version