Autor Cultura
19 Novembre 2014 a 13:30

Obertes les inscripcions pel Festival TNT 2015

El període finalitza el 18 de gener del 2015

Festival TNT

Festival TNT // Imatge del vídeo resum del Festival TNT 2014

Ahir, el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa (CAET) va obrir les inscripcions per a presentar propostes per al Festival Terrassa Noves Tendències del 2015 que restarà obert fins al 18 de gener del 2015. El festival de creació escènica contemporània que es celebra a la ciutat entre la darrera setmana de setembre, i la primera d’octubre.

“Guateque” de Delrevés compañía de danza vertical // Foto: Ventura López

“Guateque” de Delrevés compañía de danza vertical // Foto: Ventura López

Es poden presentar tant projectes estrenats com en fase de creació que puguin ser coproduïts i/o estrenats en el marc del Festival TNT 2015. També es poden presentar projectes site specific que es puguin desenvolupar en diversos espais de la ciutat de Terrassa amb els seus ciutadans i col·lectius. És a dir que es poden presentar tant espectacles de carrer, com de sala.

Totes aquelles companyies, creadors o col·lectius professionals tant de Catalunya com de la resta de l’Estat, així com internacionals, poden presentar un projecte que s’adeqüi a les condicions estableres al correu electrònic comunicació@tnt.cat. La informació requerida és la següent:

“A House in Asia” de l’Agrupación Señor Serrano // Foto: Ventura López

“A House in Asia” de l’Agrupación Señor Serrano // Foto: Ventura López

  • Dossier de l’espectacle
  • Fitxa artística
  • Fitxa tècnica
  • Enllaç al vídeo de la peça completa (en cas que estigui estrenat)
  • Dades de contacte

Un cop enviat el material, els sol·licitants rebran un correu confirmant la recepció de la informació, i unes setmanes després de la data final de la convocatòria un correu amb la decisió final del Festival.

Vídeo resum del Festival TNT 2014

Switch to mobile version