Autor Política
27 Novembre 2014 a 16:00

Podem s’adhereix a la concentració en defensa de la sanitat pública

Rebuig a la construcció de la passarel•la

Representants de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública

Representants de la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública // Foto cedida per Podem

El cercle municipal de Terrassa del recent partit polític Podem/Podemos ha fet pública una nota en la qual se suma a la concentració convocada per la Plataforma en Defensa de la Sanitat Pública i una trentena d’entitats, avui a la plaça del Dr. Robert, en contra del projecte de construcció de passarel•la a la Mútua de Terrassa.

En el comunicat es denuncien les retallades continuades en matèria de sanitat, que posen en perill la qualitat de vida de les persones, també es fa esment del greu problema de les llistes d’espera. A més, el comunicat es solidaritza amb els treballadors de la Mútua de Terrassa, els quals han vist reduïts de forma dràstica el seus drets més elementals i ho contraposa a la voluntat del centre sanitari en tirar endavant una despesa de un milió i mig d’euros en una obra que no afavorirà ningú.

La nota conclou amb una demanda de més transparència i la convocatòria d’una consulta ciutadana sobre la controvertida passarel•la, tot fent notar que Terrassa supera la mitjana de Catalunya pel que fa a llistes d’espera.

El manifest de la concentració d’avui: Volem una passarel·la de transparència en la sanitat de Terrassa.

El manifest de Podem Terrassa: Podem Terrassa, amb la concentració del #27N convocada perr la PDSP

Switch to mobile version