Autor Societat
8 Novembre 2014 a 16:30

Súmate a Matadepera

Els avantatges de ser independents explicat en castellà

 

Súmate a Matadepera

Súmate a Matadepera // Foto: Joan Murcia

Ahir a la nit, davant d’un auditori de gairebé 100  persones, entre els que hi havia politics d’ERC que volien conèixer la seva proposta, es va presentar SUMATE.

Va obrir l’acte Montse González, associada de SUMATE i resident al barri terrassenc de Sant Llorenç que va explicar la seva experiència personal

A continuació, Fernando Corominas va presentar SUMATE com una associació transversal i plural no vinculada a cap partit polític i formada per persones preocupades per la situació social actual. “Hablamos en castellano, nacidos fuera de Catalunya, o hijos de aquellos que vinieron buscando oportunidades, y echaron aquí raíces, encontrando una tierra de acogida y un futuro mejor para nuestras familias pero ni renunciamos a nuestra identidad ni renunciamos a un futuro mejor” digué.

Súmate a Matadepera

Súmate a Matadepera // Foto: Joan Murcia

Abans de passar al torn de preguntes i col·loqui, Jordi Pique que ja es va donar a conèixer amb el vídeo los García, va presentar el nou vídeo los García trabajo  que va arrancar llargs aplaudiments per part dels assistents a la seva finalització.

Va despertar tant d’interès aquesta  presentació que es van esgotar tots els llibres que l’associació havia portat per si el públic assistent volia ampliar els coneixements sobre SUMATE

Switch to mobile version