Autor Futbol
17 Novembre 2014 a 16:00

Terrassa i Masnou es reparteixen els punts

La falta de punteria deixa el matx en empat a un gol

Castelldefelds-Terrassa

El Terrassa va sumar un punt // Foto d’ arxiu: Álex Gallardo

Terrassa FC 1-1 CD Masnou

Terrassa: Ortega, Guillem, Segarra, Sergi Pérez, Javi González, Fuentes, Diego (Àngel 77′), Merchán, Vilajosana (Montero 83′), Batanero i Montoro (Maldonado 83′).

Masnou: Pociello, Lara, Prieto, Éric Martínez, Guillem, Domingo, Toledo (Santolalla 72′), Ferreira, Ñito (Jordi 82′), Ginés (Makaay 54′) i Blasco.

Gols: 1-0 (45′) Montoro; 1-1 (61′) Prieto.

Àrbitre: David Jorge Conejo Rodríguez. Grogues a Àngel (Terrassa) i a Prieto i Santolalla (Masnou).

El Terrassa i el Masnou van empatar ahir a l’Olímpic (1-1) en un dels grans partits de la jornada de la Tercera Divisió. Una victòria hagués servit als de Pirri per treure el cap per les posicions de playoff ja que l’Ascó va perdre contra el Rubí, però enfront es va trobar un equip maresmenc que està fent valer la seva condició d’equip revelació de la lliga.

Des del primer fins a l’últim minut el partit va ser molt entretingut, especialment als instants finals en que algunes accions van provocar més d’un espant pels dos costats. Ocasions van haver-hi tant per un equip com un altre. El Terrassa, i Marc Vilajosana més concretament, s’estavellava una vegada darrere de l’altre contra David Pociello i el Masnou feia el mateix contra Ortega. Poc abans del descans els egarencs van trobar el camí del gol en una jugada col·lectiva preciosa que Carles Montoro va enviar al fons de la porteria visitant. Cop important, doncs, dels de Pirri al marxar als vestidors.

A la segona part el guió no va variar gens i les oportunitats es van succeïr a les dues àrees. Llavors va ser el Masnou qui va colpejar. Al minut 61 Dani Prieto rematava un excel·lent córner picat per Blasco i sorprenia a tota la defensa egarenca. A partir d’aquí el partit es va trencar del tot i la bogeria es va apoderar de tothom. El Terrassa va enviar un xut al pal al temps afegit i Pociello seguia tapant amb èxit la porteria. I el Masnou, al seu torn, desaprofitava algunes errades defensives dels egarencs fruit dels nervis. Finalment, repartiment de punts just.

El proper compromís dels homes de David Pirri serà el derbi vallesà per excel·lència. El Terrassa jugarà al Pepín Valls de Castellar del Vallès contra el Sabadell B i tots dos equips posaran fi a una espera que ja ha durat bastants anys. El gran enfrontament tornarà a produïr-se encara que un dels equips sigui un filial.

Switch to mobile version