Autor Waterpolo
11 Novembre 2014 a 16:00

Treballada victòria del CN Terrassa contra el cuer

Els de Daniel Nart continuen líders de la Divisió d’Honor

CN Terrassa masculí 2014/2015

Plantilla del CN Terrassa // Foto: CN Terrassa

Waterpolo Navarra 9-15 CN Terrassa

Waterpolo Navarra: Holland, Rodríguez (1), Iriarte, Esteban (1), Jaime Arriazu (3), Small (2), Munárriz, Fermín Arriazu, Fernández, Artola (1), García (1) i Zamarbide

CN Terrassa: Iñaki Aguilar, Serra (1), Mora (5), Alarcón (3), Óscar Aguilar (2), Galeev, Sánchez (1), Gómez, Pericas, Gallego (1), De Lera (2), González i Prieto

Marcador per quarts: 3-3, 5-7 (descans) 6-10 i 9-15 (final)

Àrbitres: Galindo i Buch

El CN Terrassa va vèncer a la piscina del Waterpolo Navarra, últim classificat, i segueix líder una setmana més. La victòria del Natació va ser molt treballada davant un cuer combatiu que va competir fins el final. Els de Daniel Nart no van tancar el partit fins després del descans, instant en que els egarencs van aprofitar el rosari d’exclusions que va patir l’equip navarrès.

El primer quart va ser molt igualat i el Natació va trobar-se un equip que li aguantava el pols malgrat la gran diferència a la classificació entre ambdós. El 3-3 del descans deixava clar que costaria tirar endavant el partit. Abans del descans els de Nart guanyaven de dos gols (5-7) gràcies a la inspiració de Sergi Mora. Al tercer quart el guió no va variar i tant el Navarra com el Terrassa mantenien un ferm pols. Un pols que es va decantar del costat català arran d’un gol de penal i dos gols de contracop porteriors que deixaven el marcador en un 6-10 abans de jugar l’últim quart. I aquí el Terrassa va imposar la seva superioritat per acabar de tancar el matx.

Ara la lliga s’aturarà una setmana i tornarà el cap de setmana del 22 i 23 de novembre. En la següent jornada el CN Terrassa rebrà la visita del CN Sant Andreu, un dels equips de la part mitja baixa de la taula.

Switch to mobile version