Autor Esports
18 Novembre 2014 a 12:30

Victòria contundent del CTT Els Amics Terrassa contra el CTT Badalona

Els primers dos individuals han estat la clau

ctt terrassa

Imatge d’arxiu d’un torneig al CTT Amics de Terrassa

Club Tennis Taula Els Amics 6 – 0 CTT Badalona

Oscar Campos E. 3-2 Angel Carrión B. (1-0)

Ignasi Martínez B.  3-2 Pau Nolis F. (2-0)

Andrés Tarraso M.  3-0 Joan Redón B. (3-0)

Oscar Campos E. 3-1 Pau Nolis F. (4-0)

Andrés Tarraso M. 3-0 Angel Carrión B. (5-0)

Ignasi Martínez B. 3-0 Joan Redón B. (6-0)

El Club Tennis Taula Els Amics Terrassa (CTT Els Amics) ha superat a casa per 6 a 0 al CTT Badalona.

La victòria per 3 a 2 onzes en els primers dos individuals, disputats per Oscar Campos i Ignasi Martínez per part dels amics, han estat la clau del partit. A partir de llavors, amb el marcador favorable, el partit ha estat força plàcid per als terrassencs.

Cal remarcar que aquest resultat situa al club terrassenc segon a la classificació del Grup 3 de Primera Estatal. A més, assegura un quart triomf que pot ser molt important de cara a la previsible lluita per la permanència a la Segona volta de la Lliga contra un equip que pot situar-se a la franja baixa de la classificació final i, així mateix, permet fer alineacions en el propers partits amb jugadors menys consolidats a la categoria.

Switch to mobile version