Autor Societat
10 Novembre 2014 a 17:30

Xoca contra un arbre de l’Av. del Vallès i abandona el vehicle

Fuita de gas al carrer de l’Agricultura

Foto d'arxiu: Mercè Folch

Foto d’arxiu: Mercè Folch

La matinada del passat dissabte 8 de novembre, la Policia Municipal va rebre una trucada d’un particular que manifestava que havia observat un accident a l’avinguda del Vallès. El particular va manifestar que semblava que el conductor havia marxat deixant el vehicle al lloc.

La dotació comissionada va manifestar que el vehicle havia topat amb un arbre i que es trobava fora de la via. L’arbre havia estat arrancat, i pel xoc el conductor havia d’estar ferit. La dotació va localitzar el conductor a la mateixa avinguda del Vallès; per sort no presentava cap lesió greu, només erosions i envermelliments possiblement d’algun cop i l’airbag.

Els agents van realitzar la prova de detecció etílica amb un resultat de 0,16mg/l, però pels símptomes que presentava la persona els agents van traslladar-la a la central per tal de realitzar-li un test de drogues que va donar resultat negatiu.

La comprovació amb la DGT va donar com a resultat que el conductor presentava una suspensió temporal pel jutjat de Terrassa amb data final d’aquell mateix dissabte. Els agents van realitzar l’informe tècnic i van denunciar al conductor per fugir del lloc de l’accident, per conduir amb la pèrdua de vigència i per dur la ITV caducada. A hores d’ara, el vehicle resta immobilitzat mecànicament.

Fuita de gas al carrer de l’Agricultura

El mateix dissabte a la nit, la Policia Municipal va rebre una trucada del 112 i dels bombers informant que havien rebut una trucada informant que al carrer de l’Agricultura se sentia una forta olor de gas provinent del quadre de comptadors.

Les unitats comissionades van informar que al lloc ja s’hi trobaven les unitats de bombers, i que es disposaven a tallar la circulació del carrer per tal que els bombers poguessin treballar amb seguretat.

Els bombers van localitzar una petita fuita en un dels comptadors, però com que era de poca entitat no presentava cap tipus de perill. Es va avisar a la companyia del gas, i es va restablir el trànsit.

Switch to mobile version