Autor Societat
8 Desembre 2014 a 16:30

2ª edició del curs de cuina de Nadal

El curs tindrà lloc els dilluns 15 i 22 de desembre

Curs de cuina de Nadal

Curs de cuina de Nadal // Imatge del web Castellarvallès.cat

 

L’Ajuntament de Castellar del Vallès ha organitzat una segona edició del curs de cuina de Nadal,  després que s’hagin omplert les 20 inscripcions disponibles a la primera. El curs tindrà lloc els dilluns 15 i 22 de desembre de 18 h a 20.30 h, a l’espai de cuina d’Els Safareigs de la Baixada del Palau.

La proposta, adreçada a tothom, està pensada per ensenyar a elaborar menús ràpids, tradicionals i de nova cuina amb capacitat de sorpresa. Les inscripcions estan obertes des del passat dijous 4 de desembre fins al mateix dilluns 15. El preu del curs és de 14 euros i es pot efectuar a través del Servei d’Atenció Ciutadana (Pl. del Mirador, s/n) o al tel. 937144040. Igual que el curs que es farà el 9 i 16 de desembre, hi ha un total de 20 places disponibles.

Switch to mobile version