Autor Economia
30 Desembre 2014 a 16:00

CaixaBank fa un balanç positiu del seu programa de finançament del sector hoteler

Ha generat un creixement del finançament del 53%

Imatge: Caixabank

Imatge: CaixaBank

CaixaBank fa un  balanç positiu del seu programa per a la renovació d’instal·lacions hoteleres, un any després d’impulsar-ho a les Canàries i Balears i que ara s’estén a Madrid, Catalunya, Comunitat Valenciana, Múrcia i Andalusia. Les dades confirmen el nivell de satisfacció de l’entitat en aquest àmbit:

  • – En l’últim any, CaixaBank ha aprovat 226 projectes de renovació turística per valor de 221 milions d’euros, fet que suposa un 24% més respecte a l’any anterior (+ 53%).
  • – Justament en aquest moment que aquesta àrea de negoci de l’entitat dedicada exclusivament al Turisme compleix cinc anys, és clarament la líder del sector amb més de 000 clients i 4.000 milions de volum de negoci.
  • – Totes les comunitats autònomes van presentar increments interanuals, sent Canàries la que més va créixer, un 11,4%, seguida de la Comunitat de Madrid, amb un 9,6% més, Andalusia que augmenta un 8% i Catalunya que va aconseguir el 6,6 %. Es preveu que aquest sector representi prop del 13% del PIB espanyol al tancament de d’aquest any.

Tal i com assenyala el director general de l’entitat financera, Juan Alcaraz , es demostra que va ser una aposta molt encertada:”  “CaixaBank va apostar fa cinc anys per crear una àrea de negoci exclusivament dedicada al sector turístic perquè consideràvem que es tractava d’un sector clau per a l’economia espanyola; avui, a més, aquest sector té un paper protagonista i està demostrant ser clau per a la recuperació del país

D’altra banda l’entitat també ha dissenyat un programa de finançament a mida per a les empreses turístiques espanyoles, que està dirigit a aquells que contemplin la modernització dels allotjaments, a les propostes que aportin valor a l’oferta turística  o als nous espais turístics basats en apostes innovadores.

També és destacable que d’aquest programa de finançament sorgeix una aposta clara per a la renovació tecnològica i de les instal·lacions del sector hoteler, l’adquisició de vehicles i maquinària renovada. I a més s’ha de sumar que CaixaBank ha format un equip de 300 especialistes en el negoci turístic, amb l’objectiu que puguin oferir als seus clients un assessorament especialitzat amb un coneixement més professional del sector.

A través d’aquesta iniciativa, l’entitat està treballant de forma molt estreta amb el sector hoteler per impulsar una renovació de la proposta turística que ha de satisfer a un client cada dia més exigent i amb una quantitat creixent de destinacions a la seva disposició “, comentava el director general de l’entitat, Juan Alcaraz.

Switch to mobile version