Autor Societat
8 Desembre 2014 a 17:45

Cinquena edició de l’Escola de Gènere Neus Català

Dins els actes del “25 de Novembre” de CCOO de Terrassa

Escola de Gènere Neus Català

Escola de Gènere Neus Català // Imatge cedida per CCOO Terrassa

El dimecres 10 de desembre tindrà lloc la  V Escola de Gènere Neus Català, a sala d’actes de CCOO de Terrassa, situada al carrer de la Unió, 23.  L’escola s’emmarca dins dels actes del 25 de Novembre del sindicat Comissions Obreres del  Vallès Occidental-Catalunya Central.

Viure lliures de violències masclistes: A la feina i a tot arreu. És la frase que engloba aquesta edició, on es vol incidir en la necessitat d’afavorir la formació, la sensibilització i el coneixement per al conjunt de persones que formen el sindicat, i així poder intervenir des de la mateixa acció sindical en la defensa i la protecció de les víctimes, amb arguments i eines per defensar un nou espai social, polític i personal, lliure de qualsevol tipus de violència.

L’Escola començarà el dia 10 a les 10.30h amb la benvinguda i presentació de la mà d’ Almudena Almagro, Regidora de Polítiques d’Igualtat i Usos del Temps de l’Ajuntament de Terrassa i d’ Iván Ramos, Responsable de Formació Sindical CCOO del Vallès Occidental – Catalunya Central

A les 11h  tindrà lloc la conferència: “Les dones i la crisi: canvis en el mercat de treball” a càrrec de Teresa Torns Sociòloga i professora titular de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

A continuació, a tres quarts de dotze, se celebrarà un debat, fins a dos quarts d’una, quan hi haurà una pausa.

A les 12.45h s’hi celebrarà la conferència: “Eines sindicals i polítiques per combatre la violència vers les dones”a càrrec d’Alba Garcia, Secretària de la Dona i Cohesió Social de CCOO de Catalunya, amb un debat en finalitzar la xerrada.

A la tarda, l’activitat es reprèn a les  15.30 h amb en taller titulat “Doble presència: temps laborals, temps socials” a càrrec de Neus Moreno, Secretària de la Dona CCOO de Catalunya

A dos quarts de sis està previst l’acte de cloenda de la mà de Maribel Ayné, Secretària de la Dona de CCOO del Vallès Occidental – Catalunya Central.

 

Switch to mobile version