Autor Societat
30 Desembre 2014 a 17:30

Condueix sota els efectes de les drogues pel carrer de Granada

Una dona resulta ferida en un atropellament

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrass

Avui a la matinada una unitat de la Policia Municipal que feia un servei ordinari ha observat com un vehicle circulava en contra direcció pel carrer de Granada.

La unitat ha aturat el vehicle, li ha demanat la documentació al conductor i han observat en ell símptomes d’haver pres alguna substància estupefaent. En conseqüència li han realitzat una prova d’alcoholèmia amb un resultat de 0,24 mg/l.

Els agents han traslladat al conductor a prefectura per fer-li la prova del drogotest. Mentrestant es va comissionar una altra unitat al lloc dels fets per tal de custodiar el vehicle. El conductor va donar positiu al drogotest per cocaïna, amfetamina, i metamfetamina, de manera que els agents van procedir a realitzar la denúncia administrativa per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents.

Com que no hi havia cap conductor alternatiu, s’ha activat Egarvia que ha retirat el vehicle a la seva base.

Una dona resulta ferida en un atropellament

Ahir dilluns 29 de desembre al migdia, el 112 va comunicar a la Policia Municipal que un particular els havia avisat d’un atropellament a la cruïlla entre la carretera de Montcada i el carrer Col·legi.

Automàticament es va avisar el 061 i es van comissionar diverses unitats que van informar que hi havia una dona que sagnava pel cap. Quan van arribar les ambulàncies van atendre la dona al mateix lloc dels fets mentre els agents van realitzar la regulació del trànsit donant pas alternatiu, provocant una gran acumulació de trànsit.

Switch to mobile version