Autor Política
17 Desembre 2014 a 12:30

C’s Terrassa exigeix a la Generalitat que pagui els seus deutes amb l’Ajuntament

“Calen inversions més enllà de les competències municipals”

Javier González // Imatge cedida per Ciutadans Terrassa

Javier González // Imatge cedida per Ciutadans Terrassa

Javier González, portaveu de Ciutadans de Terrassa, van exigir al Govern de la Generalitat que “pagui els deutes que té amb l’Ajuntament del municipi“, alhora que apostava perquè “els consistoris tinguin, per llei, la suficiència financera per poder fer política social i d’ocupació, i no depenguin d’administracions superiors“.

González va demanar que “amb independència de la necessària suficiència econòmica, l’administració local ha d’exigir inversions que van més enllà de les seves competències municipals“, per tal d’acabar amb problemes com “els barracons escolars, la reordenació dels CAPs sanitaris i la supressió total del peatge dels Fonts“, va apuntar.

Així mateix, el portaveu de Cs a Terrassa ha assegurat que “el PSC és part del problema financer de la ciutat: cal repartir les crítiques de la falta de pressupost no només al desgovern de CiU, també al mal govern del PSC pel seu malbaratament en temps de bonança“. “La recuperació econòmica de la ciutat té a veure amb el sanejament de l’administració local“, va manifestar González, que també va afegir que “no es tracta de canviar l’alcalde, sinó de substituir un model polític que gens té a veure amb les exigències dels ciutadans d’avui“.

Switch to mobile version