Autor La foto del dia (el racó d'instagram)
6 Desembre 2014 a 08:00

Darrera l’Ocell de Pedra

L'Ocell de Pedra

L’Ocell de Pedra // Foto: Sergi Colomer

Als peus del Montcau trobem una petita carena anomenada Els Emprius. En un dels extrems de la carena, el més allunyat del Montcau, tot just per sobre l’antiga masia de La Vall, avui pertanyent a la Diputació de Barcelona, trobem una curiosa formació rocosa anomenada l’Ocell de Pedra.

Des del Terrassa Informa us animem a tots a que ens envieu vosaltres les fotografies de la nostra ciutat. Volem que vosaltres també participeu. Només us demanem que les fotos siguin de Terrassa o dels seus voltants, que tinguin un mínim de qualitat (la redacció es reserva el dret de publicació) i que adjunteu un petit comentari sobre la fotografia. Les podeu enviar a fotolectors@terrassainforma.com.

@sergixexe

Switch to mobile version