Autor Societat
19 Desembre 2014 a 17:45

Detingut un jove que realitzava venda ambulant per resistència i atemptat

Un home persegueix dos lladres que intentaven forçar el seu pany

Imatge d'arxiu de la policia de Terrassa

Imatge d’arxiu de la policia de Terrassa

Ahir al vespre, pels volts de tres quarts de vuit, diversos joves es trobaven realitzant venda ambulant de telèfons mòbils i cadenes d’or, possiblement robades, i una unitat de la Policia Municipal va adreçar-s’hi per identificar-los. A un d’ells, un total de cinc, se li va trobar una bosseta amb un gram de marihuana, motiu pel qual va intentar fugir.

Dos agents van perseguir-lo per tal de retenir-lo i ell es va tornar amb una puntada de peu a un dels agents, i una empenta a l’altre. Finalment, van aconseguir aturar-lo i va quedar detingut, per un delicte de resistència i atemptat. El detingut, fent ús del seu dret, va demanar el trasllat a la Mútua de Terrassa, on també va ser atès un dels dos agents, i després va ser traslladat a Prefactura.

Intenten forçar el pany de casa seva i els persegueix fins que la Policia els deté

També ahir al migdia, un particular va sorprendre dues persones que intentaven forçar el pany de la porta de casa seva, mentre ell s’hi trobava a dins. En mirar per l’espiell, va veure que els homes havien posat cinta adhesiva per tal de no ser vistos, i en obrir la porta el propietari, els dos van sortir corrents, i ell va començar a perseguir-los.

L’home va informar la Policia Municipal de Terrassa del recorregut que estaven seguint els lladres, i quan va arribar una de les unitats, el propietari de la casa estava amb un dels que havien intentat accedir-hi, mentre que una altra unitat aviat va trobar-se amb l’altre individu.

Els homes van ser traslladats a les dependències del Cos Nacional de Policia, ja que la policia local no va poder identificar-los plenament.

Una persona en estat etílic, ballant enmig de la carretera

Ahir al migdia, la Policia Municipal va rebre un avís del 112 perquè hi havia una persona enmig de la carretera de Rubí ballant, amb símptomes de trobar-se en estat etílic, i que els cotxes havien d’anar-la esquivant. Una persona va acompanyar-la a Prefactura, dient que se l’havia trobat enmig de la carretera de Rubí, desorientat, i que anava caminant pel mig de la carretera, així que es va donar avís al 061 per tal de traslladar-la a la Mútua de Terrassa.

Troben un home, amb problemes psíquics, bolcant contenidors pel carrer Sicília

Ahir a la nit, la Policia Municipal de Terrassa va rebre diverses trucades avisant que hi havia un home al carrer Sicília que s’estava dedicant a bolcar els contenidors del carrer. En localitzar-lo, van comprovar que havia causat danys a un vehicle estacionat. Els agents van comprovar al SIP que la persona identificada era un home a qui li constava una citació per ser examinat per un metge forense, ja que sembla que té problemes psíquics.

Després de demanar l’assistència de l’Ambulància, els agents de la Policia van intentar localitzar el propietari del vehicle – que presentava danys a les portes davantera i posterior, a més de la maneta trencada – sense èxit, amb la qual cosa li van deixar una nota amb les indicacions corresponents.

Switch to mobile version