Autor Cultura
11 Desembre 2014 a 16:00

El CAET escull Faemino y Cansado per tancar la programació de l’any

La mítica parella humorística torna amb el seu darrer espectacle

Faemino y Cansado és considerada la parella humorística més solvent del panorama espanyol

Faemino y Cansado és considerada la parella humorística més solvent del panorama espanyol // Imatge cedida pel CAET

El CAET ha decidit tancar la programació del 2014 amb el retorn de Faemino y Cansado i el seu darrer espectacle “¡Como en casa ni hablar!”, que es podrà veure el proper diumenge 14 de desembre a les 18.00h al Teatre Principal.

Carlos Faemino, i Javier Cansado van començar a fer riure als anys 80, des de llavors, després de múltiples espectacles de carrer, van tenir el seu propi programa de televisió, van emplenar teatres del país, i ara se’ls considera una de les parelles humorístiques més solvents de tot el panorama espanyol.

Faemino y Cansado tenen un humor propi, barreja d’absurditat i intel·ligència. Al seu darrer show “¡Como en casa ni hablar!” s’endinsen en un món de quotidianitats portades a l’extrem, jocs de paraules, i dobles sentits. Els agradaria aconseguir que els espectadors riguessin com a mínim 23 vegades, i que quan sortissin del teatre, ho fessin essent millors persones, i una mica més feliços. Per aconseguir-ho, utilitzaran 26 frases hilarants escampades al llarg de tota la representació.

Switch to mobile version