Autor Societat
4 Desembre 2014 a 14:00

El canvi dels contenidors de Castellar ja està en marxa

El procés finalitzarà el pròxim 20 de desembre

Imatge dels nous contenidors. // Imatge del web de l'Ajuntament de Castellar.

Imatge dels nous contenidors. // Imatge del web de l’Ajuntament de Castellar.

L’empresa FCC (Fomento de Construcciones y Contratas) ha iniciat aquesta setmana el procés de substitució dels contenidors de rebuig i recollida selectiva de Castellar del Vallès. Les tasques duraran fins al dia 20 de desembre.

Els primers contenidors que s’han començat a canviar són els de rebuig, que ja són nous a les urbanitzacions dels Airesols A, B, C i D i del Balcó. Els de la zona dels barris de Can Font i Sant Feliu del Racó es van col·locar el dimarts. Un cop canviats els de les urbanitzacions també s’han començat a substituir els contenidors dels carrers del nucli urbà.

En total, s’instal·laran 730 contenidors: 266 de la fracció de rebuig, 232 per a dipositar-hi els residus orgànics, 82 per al vidre, 75 per al paper i cartró i 75 per als envasos. Els veïns hauran de llençar els seus residus a cinc contenidors diferents: el de rebuig (color gris), el de matèria orgànica (color marró),  el de paper  i cartró (color blau),  el d’envasos (color groc) i  el de vidre (color verd).

Com a previsió de possibles incidències que es puguin produir, l’Ajuntament ha habilitat a la pàgina web municipal un formulari per poder rebre les aportacions dels veïns i veïnes de la vila.

Switch to mobile version