Autor Cultura
23 Desembre 2014 a 17:30

El Club 3Generacions munta el I Caga Tió

El 24 de desembre, amb col•laboració de botigues terrassenques

Cartell del Caga Tió del Club 3Generacions de Terrassa

Cartell del Caga Tió del Club 3Generacions de Terrassa // Foto cedida Club 3Ge

El Club 3Generacions, centre de formació no reglada de manualitats, informàtica i repàs, organitza el I CAGA TIÓ, el 24 de desembre, al seu local de la 1a planta del Centre Comercial segle XXI de Terrassa, a la carretera de Montcada amb carretera de Rubí. Es convida a tots els petits i joves a fer cagar el tió, pegant-li unes bones bastonades, que faran que els regals apareguin de forma màgica.

Per a l’esdeveniment, es compta amb la col•laboració de destacats negocis terrassencs, com ara: Color Plus, Delicity, El Confit, Vittoria Balloons, Fun & Cakes i Foto Rambla Estudio. Tots ells regalaran als seus clients “Cops de bastó al Caga Tió”.

L’horari serà, al matí de 10 a 12.30h, i a la tarda, de 16 a 18. Tota la informació es pot obtenir a: www.facebook/club3ge.

Switch to mobile version