Autor Voleibol
16 Desembre 2014 a 14:00

El CV Terrassa perd a Castellar (3-2)

L’equip egarenc és cuer

CV Terrassa

FS Castellar 3-2 CV Terrassa // Imatge cedida pel CV Terrassa

El passat dissabte el CV Terrassa va jugar el partit corresponent a la 10ª jornada de la 4ª Divisió Sènior Femenina. L’equip Terrassenc va visitar la pista  del F.S Castellar i  va caure derrotat en el tie break final de l’últim set.

1-0

El partit va començar amb un gran inici de partit per les noies del Castellar. Des del principi es van trobar molt còmodes a la pista i van dominar els parcials molt fàcilment. El CV Terrassa va patir molt en defensa i durant el primer set no va trobar cap sortida còmoda en atac. El primer set que es va tancar amb un 25 a 14 favorable a les locals.

2-0

En aquest segon set les jugadores de Terrassa van començar a ser mes fortes en atac i defensa fruit de la pressió de remuntar el primer set inicial. Tot i la igualtat en aquest segon set el CV Terrassa també es va veure superat per un ajustat 27-25.

2-1

Davant d’aquesta situació el CV Terrassa es va veure forçat a canviar la dinàmica del partit per intentar una remuntada. L’entrenador va realitzar alguns canvis tàctics a l’inici d’aquest tercer set que van donar el seu fruit portant a l’equip a posar-se amb un avantatge  en el marcador de més de 10 punts. El set va finalitzar amb un contundent 17-25 a favor del CV Terrassa.

2-2

El quart set va tornar a caure de la banda egarenca tornant a ser el treball en atac el protagonista amb una molt bona transició de contraatac ben orquestrat per la col·locadora Roig amb bones finalització de les atacants. L’equip va realitzar un gran treball en el recolzament defensiu que va neutralitzar les fites del FS Castellar.

3-2

Amb l’empat a dos sets es va arribar al desenllaç final amb el tie break on les de vermell van dominar fins al canvi de camp jugant de forma molt atrevida i segura. Finalment les de Castellar van imposar-se amb un 16-14 que sentenciava el partit amb un 3-2 a favor de les locals.

Tot i la derrota el CV Terrassa va mostrar una molt bona imatge i una gran reacció després d’anar perdent per 2 sets a 0. En el tie break a les de Terrassa els hi va faltar sort.

El pròxim partit serà el proper dissabte dia 20 a les 19.00 al Pla de Bon Aire contra el Jaume Callís de Vic, segones classificades de la categoria.

Switch to mobile version