Autor Voleibol
2 Desembre 2014 a 10:00

El CV Terrassa no pot amb l’Hospitalet i continua cuer (0-3)

Sumen una única victòria en vuit jornades

CV Terrassa 0 – CEV l’Hospitalet 3

CV Terrassa 0 – CEV l’Hospitalet 3 // Imatge cedida pel CV Terrassa

CV Terrassa 0 – CEV l’Hospitalet 3

Aquest dissabte, 29 de novembre, el Club Voleibol Terrassa va sumar una nova derrota davant el CEV l’Hospitalet B en el partit corresponent a la vuitena jornada de la Quarta Divisió Sènior Femenina. Actualment, el conjunt egarenc és cuer de la competició amb només tres punts.

Tot i el bon inici de les noies terrassenques, les visitants van dominar el partit i van enllestir l’enfrontament amb un resultat de zero sets a tres (19-25, 14-25, 20-25). Les locals van començar bé el primer set, però a mida que avançaven els minuts van anar perdent l’avantatge inicial.

El CV Terrassa no va saber construir jugades que permetessin capgirar el partit i la diferència en el marcador va augmentar a favor de les hospitalenques durant el segon període.

La dinàmica va continuar intacte en el tercer i últim set. Les jugadores egarenques van anar sempre enrere en el marcador, sense poder finalitzar les jugades i mostrant un joc inconscient que va acabar rematant el partit a favor dels interessos del CEV l’Hospitalet.

La propera jornada de lliga serà el 14 de desembre i el CV Terrassa visitarà la pista del FS Castellar, vuitè classificat amb sis punts.

Switch to mobile version