Autor Voleibol
23 Desembre 2014 a 09:30

El CV Terrassa s’enfonsa davant el Jaume Callís

El partit es correspon a la 11a jornada

Jugadores del CV Terrassa

Jugadores del CV Terrassa // Imatge cedida pel CV Terrassa

El CV Terrassa es va enfrontar al Club Volei Jaume Callís el passat dissabte 20 de desembre. El partit, corresponent a la 11a jornada de la 4a divisió sènior femení de la Federació Catalana de Voleibol, va acabar amb la derrota de les terrassenques.

L’equip local va jugar de forma poc encertada i fluixa en general, sense saber imposar el seu joc. D’aquesta manera, les de Vic les van saber anul·lar, deixant-les fora de joc. A més, l’equip egarenc comptava amb vàries absències per lesió.

Xavi Dobòn, president del Club Voleibol Terrassa, va declarar que “és una temporada en la que ens hem de medir nosaltres mateixes per a poder millorar tots els aspectes tant tècnics com tàctics que ens ajudin a situar-nos allà on hem de ser en properes temporades. A la segona volta hem d’assolir els objectius plantejats per tal d’anar evolucionant com a equip. Les jugadores han de créixer esportivament parlant i mica en mica milloren i partits com el de dissabte ens han de servir per agafar forces de febleses”.

El proper partit el jugaran a Figueres com a segones classificades, després de l’aturada nadalenca. Aquest partit posarà el punt final a la primera volta.

Switch to mobile version