Autor Cultura
1 Desembre 2014 a 13:00

El Parc Audiovisual de Catalunya acull la presentació de “Un monstruo viene a verme”

Juan Antonio Bayona dirigeix la pel·lícula

Ghislain Barrois (Consejero delegado de Telecinco cinema), Felicity Jones, J.A Bayona, Lewis MacDougall, Belén Atienza (productora de Apaches Entertainment), Sigourney Weaver, Palolo Vasile (consejero delegado de Mediaset España) // Imatge cedida pel Parc Audiovisual de Catalunya

Ghislain Barrois (Conseller delegat de Telecinco cinema), Felicity Jones, J.A Bayona, Lewis MacDougall, Belén Atienza (productora de Apaches Entertainment), Sigourney Weaver, Palolo Vasile (conseller delegat de Mediaset España) // Imatge cedida pel Parc Audiovisual de Catalunya

Juan Antonio Bayona va presentar el passat dijous 27 de novembre el seu nou film “Un monstruo viene a verme” al plató 3 del Parc Audiovisual de Catalunya, situat a Terrassa. A la producció, que s’estrenarà a la tardor de 2016, hi participen Felicity Jones, Sigourney Weaver i Lewis MacDougall, entre d’altres. La història està basada en una novel·la de Patrick Ness pertanyent al gènere del drama fantàstic. L’argument gira entorn en Connor, un nen de 12 anys que intenta fer front a la malaltia de la seva mare amb l’ajuda d’un monstre que el visita de nit.

Els platós 1 i 3, a més d’altres localitzacions del Parc, acolliran la gravació del film durant les pròximes vuit setmanes. Les instal·lacions compten amb grans decorats d’estructures mòbils que faciliten el joc de càmeres. Eugenio Caballero, director artístic del projecte, ha aconseguit recrear en els diferents espais un món ple de fantasia situat entre la realitat i la ficció. Belén Atienza, d’Apaches Entertainment, i Telecinco Cinema s’encarreguen de la producció.

Bayona va declarar sobre la seva pròpia obra que “encara que no es tracti d’una història autobiogràfica, quan un explica les històries les intenta apropar a un mateix. Bona part del secret de que les històries siguin genuïnes neix del fet d’adoptar la teva visió i experiència per aconseguir que les emocions que relates tinguin aquest halo de veritat que té la pròpia vida“. A més, va explicar que “Un monstruo viene a verme” és un relat a mig camí entre la història real i el món del gènere, ja que tracta les relacions materno-filials i l’existència de la malaltia de forma molt realista. Atienza va explicar que “les històries explicades desde la fantasia generen interès perquè serveixen per a narrar coses més profundes i molt humanes, no per la simple diversió d’explicar una acció o una aventura. És un vehicle molt interessant i a aquest projecte, específicament, es combinen d’una manera molt especial i única“. Ghislain Barrois, conseller delegat de Telecinco Cinema, ha expressat que “aquesta pel·lícula és del tipus de projectes i històries especials que demana el públic. Els espectadors estan farts de veure superherois que salven el món”.

Un monstruo viene a verme” és una coproducció d’Apaches Entertainment en associació amb Telecinco Cinema i Películas La Trini. Als Estats Units serà per Focus Features, amb la participació de Participant Media, RiverRoad Entertainment i Lionsgate.

Switch to mobile version