Autor Societat
6 Desembre 2014 a 09:30

El Transport públic de Barcelona, preparat pel Nadal

 TMB ha previst un dispositiu especial

Imatge del metro de Barcelona. // Imatge de Wikimedia Commons.

Imatge del metro de Barcelona. // Imatge de Wikimedia Commons.

Els Transports Metropolitans de Barcelona ja tenen totalment preparat el dispositiu de Nadal del transport públic de la capital catalana. El dispositiu, que inclou principalment el metro i el bus, serà similar al d’altres anys. L’oferta de tots dos mitjans de transport s’adaptarà als canvis en la demanda, marcada per la disminució del transport per motius laborals i d’estudis, i l’augment dels viatges amb destí o origen a les zones comercials, així com les visites a familiars i les sortides de lleure.

Pel que fa als autobusos s’ha confirmat que s’aplicarà un reforç selectiu de línies d’autobusos que transcorren pel centre de Barcelona i altres eixos comercials, els dies 6, 8 i 21 de desembre, festius en què els comerços estan autoritzats a obrir les portes. El dia 24 el servei només funcionarà a les parades d’origen fins a les 22 hores.

D’altra banda, TMB també ha confirmat que no hi haurà gaires canvis al metro Els dies feiners es mantindrà l’oferta normal d’hivern, cosa que proporciona capacitat de transport adequada tant en hora punta com en la resta de franges horàries. Els dissabtes i la nit de Cap d’Any hi haurà servei de manera continuada, i el 7 de gener funcionarà fins a les dues de la matinada. El dimecres 24 el metro funcionarà fins a les onze de la nit.

Talls a la L9

Fins al 8 de desembre el servei de metro de la L9 quedarà interromput entre Bon Pastor i Can Peixauet, amb motiu de la segona fase de les tasques de manteniment que del Departament de Territori i Sostenibilitat, iniciades el passat dia 25. Els usuaris podran cobrir el trajecte entre les dues estacions per mitjà del bus. El dia 9 al matí el servei ja haurà tornat a la normalitat.

Switch to mobile version