Autor Societat
23 Desembre 2014 a 17:00

Els arbres del Camp de Golf de Matadepera es retiren en helicòpter

L’operació va durar 3 hores

Moment de la retirada dels arbres

Moment de la retirada dels arbres // Imatge cedida per l’Ajuntament de Matadepera

El Camp de Golf Municipal de Matadepera va agafant de mica en mica el seu color habitual després d’haver patit els efectes de la forta ventada que es va viure el passat 9 de desembre en què un total de 233 arbres del Golf van acabar caient pel fort temporal.

La seva retirada no era del tot senzilla i l’Ajuntament de Matadepera juntament amb Jardins Toti Garcia van estudiar la millor forma per solucionar-ho. Finalment, es va decidir retirar per helicòpter els cinquanta arbres més passats del Camp, una operació que mai s’havia donat a Catalunya.

L’operació amb helicòpter, que va durar unes 3 hores, es va haver de fer amb diferents viatges, ja que només podia transportar una tona per cada vol i un cop recollits els arbres, les restes arbòries es van deixar a la Font de Can Vinyers.

Durant el transcurs del moviment hi van assistir l’alcaldessa de Matadepera Mireia Solsona i el regidor d’esports i comunicació Quico Sala.

Switch to mobile version