Autor Societat
23 Desembre 2014 a 14:00

Els comerços podran obrir a Terrassa tots els diumenges el pròxim desembre

El Consell de Comerç i Turisme acorda els dies d’obertura

VistaParcial de Terrassa

Vista Parcial de la ciutat de Terrassa // Imatge del web de l’Ajuntament de Terrassa

La comissió permanent del Consell de Comerç i Turisme de Terrassa va acordar divendres passat incloure tots els diumenges de desembre com a dies d’obertura comercial durant el 2015.

La Generalitat de Catalunya ha establert els dies 6, 8 i 20 de desembre com a festius d’obertura comercial per l’any que ve, però el Consell ha decidit afegir-ne els diumenges 13 i 27, pel que tots els diumenges de desembre es podrà obrir els comerços a la ciutat de Tarragona.

La decisió segueix la línia de l’adoptada pel 2014, quan el govern català va fixar vuit dies festius i va sotmetre dos més a decisió dels ajuntaments.

En el cas de Terrassa, la comissió permanent va decidir establir com a festius per aquest any els dies 14 i 28 de desembre, el que significa que els comerços de Terrassa, a diferència d’altres ciutats com Barcelona, Sabadell o Sant Cugat, poden obrir tots els diumenges de desembre d’enguany.

El Consell de Comerç i Turisme de Terrassa és un òrgan de participació sectorial de caràcter consultiu, assessor i informatiu, format per l’Alcalde, els regidors de comerç i turisme, tècnics municipals, un representant de cada grup polític representat al Consistori, un representant de la Cambra, de lapatronal multisectorial Cecot, del gremi de flequers i d’hostaleria, un representant de l’Escola Superior de Comerç i Distribució, ESCODI, de les associacions de consumidors i dels eixos comercials i mercats municipals. Té la finalitat d’informació, proposta, consulta i assessorament en tot allò que afecti el comerç i el turisme de la ciutat

Switch to mobile version