Autor Societat
5 Desembre 2014 a 12:30

Els Iaioflautes de Terrassa convoquen una trobada popular

Serà el 10 de gener a la Plaça Vella

assembleaI aioflautes Terrassa

Fotografia durant una reunió dels Iaioflautes de Terrassa // I Imatge del Twitter dels Iaioflautes de Terrassa

El passat dimarts 2 de desembre, el centre Cívic Avel.li Estrenjer acollia l’assemblea mensual i la presentació davant la ciutat dels Iai@flautes de Terrassa. Hi van assistir una vintena de persones, i en ella es va prendre l’acord de preparar una convocatòria per a totes les entitats terrassenques per debatre i presentar propostes, com s’havia fet l’any passat amb el tema de les pensions.

La trobada es convocarà pel 10 de gener de 2015 a la plaça Vella, sota el lema Quina Terrassa volem?. Durant tot el dia es debatran els aspectes de caràcter social que els partits i altres entitats hauran proposat de cara a les eleccions municipals, sobre la salut, la dependència i els ajuts socials, les barreres arquitectòniques, la mobilitat i els transports, l’educació, l’aigua pública, la gent gran,.… tot des del punt de vista municipal i amb propostes concretes.

Al mig de la plaça es vol organitzar una àgora o lloc de discussió i debat, com es va fer durant el moviment 15M a totes les ciutats de l’estat, ara fa tres anys. Els Iaoflautes moderaran i organitzaran els debats, on tothom hi podrà ser partícip. També s’amenitzarà la trobada amb diferents actuacions musicals.

Aquest grup format per iaies i iaios, gent gran jubilada la majoria, hereus de la consciència dels indignats dels 15M, lluita per la justícia social, la democràcia, pels seus fills i néts i per la seva pròpia dignitat. Volen moure consciències adormides. Molts d’ells van lluitar durant la seva joventut per aconseguir uns drets que ara senten que els hi han pres. Es consideren un moviment pacifista, laïc i no partidista que déu el seu nom a l’exministra de la comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que va anomenar “perroflautes” als aleshores indignats acampats als centres de les ciutats de tot l’estat. Ells són els pares, mares, avis i àvies d’aquells que es manifestaren el 15 de maig del 2011.

Switch to mobile version