Autor Societat
30 Desembre 2014 a 12:00

Els trens dels FGC funcionaran tota la nit de Cap d’Any

La mida afectarà a les línies S1, S2, L6, L7 i L8

tren-fgc

Els trens dels FGC funcionaran tota la nit de Cap d’Any // Imatge del web FGC

Els que vulguin sortir de festa o anar a dormir tard la nit de Cap d’Any tindran una preocupació menys, ja que Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) oferirà, com en els darrers anys, servei ininterromput durant tota la nit. D’aquesta manera els trens circularan de forma continuada per la zona urbana de Barcelona i pels trajectes Barcelona-Sabadell i Barcelona-Terrassa.

A la línia Barcelona-Vallès, l’interval de pas dels serveis urbans de les línies L6 (Reina Elisenda) i L7 (Av. Tibidabo) serà de 20 minuts. Els serveis suburbans S1 (Terrassa) i S2 (Sabadell) circularan cada 45 minuts, aproximadament. A més, el Funicular de Vallvidrera circularà amb un interval de 10 minuts durant tota la nit. Pel que fa a la línia Llobregat-Anoia, la freqüència de pas de la línia L8 (Molí Nou-Ciutat Cooperativa) serà d’un tren cada 20 minuts.

Per altra banda, fins el proper 7 de gener -un dia abans que comencin les classes- els horaris de FGC de la línia Barcelona-Vallès seran els corresponents al període no lectiu. Tots els horaris es poden consultar a la pàgina web dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Switch to mobile version