Autor Futbol
1 Desembre 2014 a 11:00

Ensopegada del Jàbac contra un rival directe

Els egarencs cauen per 5-1 al camp del Badalona

Damm-Jabac

Dura golejada encaixada a Badalona // Foto d’arxiu: CF Damm

CF Badalona 5-1 UFB Jàbac Terrassa

Badalona: Marcos, Adri, Oto, Poncela (Richi, 81′), Sabaté, Varese, Valls, Moisés, Cristo (Golobart, 86′), Alexis (Olid, 72′) i Kilian (Maymi, 65′)

Jàbac Terrassa: Pedro, Navarrete, Dan, Brunet (Olmo, 65′), Carlos, Matu, Ferri, Joel (Álvaro, 46′), Max, Nando (Cabrera, 46′) i Pablo (Vela, 58′)

Gols: 1-0: Alexis (9′); 2-0: Cristo (34′); 3-0: Moisés (44′); 3-1: Max (45′); 4-1: Alexis (65′); 5-1: Poncela (66′)

Àrbitre: Rubén Mancera Antón. Grogues per Poncela, Cristo, Alexis i Kilian (Badalona) i Dan, Carlos i Cabrera (Jàbac). Expulsat Golobart (Badalona) per vermella directa.

Cinquena derrota consecutiva del Jàbac Terrassa i derrota de les que fan mal tan pel resultat com pel que suposa a la classificació. Els nois de Daniel Granado van caure golejats per 5-1 en un matx estrany contra un rival directe per la permanència en Divisió d’Honor, el Badalona. I és que el marcador final no reflecteix com a tal el que es va veure sobre la gespa del camp badaloní.

Conscients de la importància de la victòria els egarencs van sortir a dominar des del primer minut i van trepitjar amb perill l’àrea de Marcos. Malgrat tot, el domini no es traduïa en gols a favor i els jugadors blanc i negres s’estavellaven una vegada rere l’altra contra la defensa i el porter locals. El Badalona, en canvi, ho va fiar tot al contracop i en poc més de cinc arribades va convertir els cinc gols que va marcar. A la primera part ja guanyava per 3-1 després d’avançar-se aviat (minut 9′) i fer dos gols als últims 10 minuts. Max, amb una diana al 45′, donava esperances de cara al segon temps, però els badalonins van sentenciar ràpidament i no van donar cap opció als egarencs de remuntar el resultat.

La salvació del Jàbac continua a prop, a tant sols quatre punts. En la propera jornada els de Granado rebran ni més ni menys que al FC Barcelona. A priori sembla que no tindran opcions de treure res positiu, però els terrassencs confien en donar una campanada que els ompli de moral.

 

 

Switch to mobile version