Autor Societat
3 Desembre 2014 a 17:45

Entren al despatx de l’escola President Salvans i roben els ordinadors

La directora no en va poder determinar el nombre

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Policia Municipal de Terrassa // Imatge del web www.batery.es

Ahir a la nit, passats 10 minuts de les 11, la directora del CEIP President Salvans va avisar la Policia Municipal de Terrassa perquè a la tarda, cap a les 20.30h, havien entrat a robar, enduent-se diversos ordinadors entre altre material. Els fets van ser presenciats per la persona que netejava al centre, que va trucar el 112, i dues dotacions dels Mossos s’havien personat al lloc. La directora va trucar a la Policia local per sol·licitar acompanyament a l’escola, ja que no sabia exactament què li havien sostret, ja que no havia rebut cap trucada per part dels Mossos d’Esquadra per informar-la. Va ser ella qui els va trucar, però li van dir que ells no havien intervingut.

D’aquesta manera, una unitat va anar al centre per tal de realitzar una inspecció amb la directora. Pel que semblava, els lladres havien forçat una finestra per entrar al despatx. La directora va informar la policia que no faltaven diners, només ordinadors, però no en va poder determinar la quantitat fins a parlar amb el cap d’estudis; un cop comprovats els números de sèrie corresponents als ordinadors, la directora va manifestar que aniria a presentar la denúncia. Els agents, a més, van observar dues finestres més forçades a la sala de professors.

Un detingut per furt d’un ciclomotor i delicte contra la seguretat vial

A la tarda, cap a dos quarts de quatre, un particular va alertar la policia que havia vist com tres nois trencaven el vidre d’un cotxe i marcaven corrents. En arribar al lloc, els agents van donar una batura per la zona, i van localitzar dues persones que coincidien amb les característiques facilitades per telèfon, i que duien dos GPS dins de la motxilla, a més de 0,2gr de marihuana.

Els agents, tot seguit, van localitzar el vehicle i van parlar amb la persona que havia trucat, que no pot assegurar que els tres nois fossin els que havia vist; a més, els nois manifesten que els aparells són d’un amic. Com que la Policia Municipal van intervenir els GPS, van informar els nois del procediment per seguir per tal de recuperar-los, i també van informar el propietari del vehicle del procediment a seguir per presentar la denúncia.

Mentrestant, una altra unitat va informar que, donant una batuda per la zona, havien localitzat un vehicle amb la porta i la guantera oberta, i que feia dos minuts que havia baixat una persona que semblava haver agafat una cosa de la guantera. Es va contactar amb el propietari d’aquest vehicle, que no podia acudir al lloc en aquell moment, amb la qual cosa els agents i els identificats van marxar del lloc.

La mateixa tarda, pels volts de les 18.00h, una unitat va informar que havia vist dos individus realitzant una conducció temerària, i que havia llençat la moto i marxat corrents només de detectar la presència dels agents. En veure-ho, els agents de la Policia Municipal van començar a seguir-lo i van sol·licitar una patrulla de recolzament, gràcies a la qual es van poder localitzar els dos individus.

En recuperar el ciclomotor, van veure que tenia símptomes d’haver estat manipulat i robat, per la qual cosa es va traslladar a prefactura, però no van poder contactar amb el propietari.

Un dels dos individus va quedar detingut per un delicte contra la seguretat vial i per furt d’ús de vehicle. Més tard, van aconseguir contactar amb el propietari del ciclomotor, que no sabia que li havien robat, i que va dir que presentaria la denúncia corresponent.

Switch to mobile version